Op zoek naar el Paraiso

We hebben hebben weer iets nieuws bedacht, deze keer geen lange reis, maar een zoektocht naar een nieuwe toekomst en een mooie plek op het Iberische Schiereiland.

Waar gaan jullie dan naartoe? En wat gaan jullie dan doen? Hebben jullie je werk opgezegd? Wat doen jullie met je huis in Amsterdam? waren de meest gestelde vragen afgelopen jaar.

We geven onszelf een jaar de tijd om de taal te leren en de verschillende regio’s te bezoeken en leren kennen. Daarvoor gaan we af en toe ergens een maand naar school, bij mensen, collectieven en projecten op bezoek en meewerken zodat we lekker kunnen kletsen, nieuwe dingen leren en hopelijk ook een beter idee krijgen hoe onze toekomst er hier uit kan gaan zien.

Dus hebben we ontslag genomen per 1 januari 2023, onze spullen in de opslag en vrienden laten intrekken in ons huis. De camper en een motor die we voor afgelopen vakantie in augustus/september hebben gekocht staan al bij Allicante in de bergen en wij nemen de trein naar Barcelona op 10 januari 2023!

Hasta luego, lets het Spanish!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *